Milky Chance och NY

 
När vi kom tillbaka från D.C till New York stannade som sagt jag och Erika där medan de andra bytte buss och åkte tillbaka till New Paltz. 
Vi checkade in på hotellet, tog en kaffe och sen började vi fixa oss i ordning för konsert. Vi åkte down town och såg Milky Chance. Very good, dubbelgilla som Daddy DJ skulle ha sagt. 

På tisdagen sov vi ut och åkte sen ner till Soho för att äta brunch på Sanctuary T. Rekomenderar STARKT. Dock tror jag det är ännu bättre att gå dit för brunch på helgerna = mer utbud på menyn. 
 
OCH VET NI VAD?????!!!! När vi gick från Sanctuary vidare till Broadway så att jag kunde visa Erkan var jag ska jobba, så springer vi på självaste LILY VAN DER WOODSEN!!! Serenas mamma i Gossip Girl!!!!!!!!! Som ni redan vet om ni känner mig så är jag jäkligt svag för GG. Bästa ever, och hur coolt är inte det? Det är verkligen inte vem som helst, särskilt inte för mig.
Men efter att ha lugnat ner oss så tog vi färjan ut till Frihetsgudinnan, och sen bussen hem igen.
 
Så häftigt att det här är min vardag nu. För imorgon hörrni, då flyttar jag. Jag har precis packat klart det sista, så nu sitter jag och min fina mexikan i varsin säng och njuter. Imorgonbitti går bussen från New Paltz med ett stopp på ikea, där jag tror de flesta svenskarna ska köpa på sig lite kaviar. Känns lite sorgligt ändå, kommer nog troligtvis aldrig mer komma tillbaka till den här lilla, men charmiga staden.
 
Puss
#1 - - Hannah:

ÅÅÅH, så coolt att ha sett henne! Haha. Hoppas flytten går bra! :)

Till top