My Birthday 2

High Line
 
 Mexikansk food i Meetpacking District
 
Middag i Soho på Antique Garage, en gammal bilverkstad, garage, som gjorts om till en restaurang. Rekomenderar STARKT att gå dit om ni besöker NYC. Riktigt god mat och mysig atmosfär. Ett lugn inne på restaurangen och precis utanför var det en rusande trafik. Riktigt häftigt. 
 
 Tillbaka i New Paltz redan vid 10 på morgonen på söndagen. Redan full av känslor efter att ha haft det SÅ mysigt med min "moster" och hennes man. Var så jobbigt att säga hejdå och åka tillbaka till vardagen, och då dyker världens bästa Erka upp med den här presenten. Då brast det för mig ska jag säga er. 

Efter att ha firat in min födelsedag med mina vänner mötte jag sedan på lördag förmiddag upp dessa två på bilderna här ovan, Carola och Micke. Det kunde inte ha blivit mer lyckat. Vi strosade runt, gick High Line, åt sjukt god mexikansk mat, fortsatte strosa runt i Greenwich och Soho, drack en kaffe, mös i deras lägenhet och avslutade med en fantastisk middag i garaget. Vi bestämde även att jag skulle sova med dom eftersom det skulle bli smidigare. Trots att min familj inte var med, så var det en av mina bästa födelsedagar någonsin. 
Till top